25 juni 2010

Kamerarensning

Nu kommer de utlovade midsommarbilderna, och lite annat jag hittade på minneskortet.

Vi älskar vår utegård. Den är låst med grindar så små barn kan utan problem utforska den lite mer självständigt. Att gå på kullersten med skor är numera ingen match för den coolaste katten i Gamlestaden.


Den coolaste katten är även ett busfrö av rang. En favorit är att tömma skåp och lådor på sitt innehåll. Ibland är det roligt att stoppa tillbaka sakerna men leken slutar alltid med en stor röra. Den här garderoben har vi nu gjort bus-säker genom att helt enkelt knö in allt på en hylla Theodore inte når ännu. Funktion framför finess.


Midsommarbarn är nog det sötaste som finns. Egentligen borde barnet självfallet ha en blomsterkrans eller åtminstone en liten prästkrage i håret men nu fick en solhatt duga bra.


På en äng i Slottsskogen finns alla möjligheter att lära sig något om Sveriges flora och fauna. Theodore har idag känt och smakat lite på bark, blad, kotte, gräs och blomma. En bladlus eller illgrön pyttefluga av något slag landade på pojkens kind och fick därmed representera faunans inslag i undervisningen. Synd bara att jag själv inte visste namnen på någon av ovan nämnda objekt.

Inga kommentarer: