02 maj 2010

Lite vårnytt i bebisgarderoben

Det har ju varit dags att uppdatera Theodores garderob med en ny vårjacka och vårmössa ett tag, men vi har haft så stora problem att hitta plagg som både är praktiska och fina. Vi har letat och letat men så plötsligt idag var outfiten komplett. Av en slump gick vi in i en klädbutik i Olskroken (kommer inte ihåg vad den heter, kanske Next? Den säljer i alla fall typ Esprit, Vero Moda, Name it, Me too osv) och hittade den perfekta vårjackan! Den är snygg, tunn, lagom lång, vind- och vattentålig och andas. Pefekt för våren och småkalla sommardaga

Outfiten är komplett. Skorna hittade vi ju på Vincent. Mössan (Rockefella) köptes i den där barnbutiken mitt emot Minishop på Vallgatan. Jackan är ju då en Me too från den där affären i Olskroken.

När vi ändå var på gång med barnklädes-shoppingen fick vi med oss en tisha och ett par jeans hem. Båda från Name it. Tishan är så himla söt med sitt ninjamotiv, den kommer att sitta bra på dagis i höst. Jeansen passade på pricken så dem ska vi byta till en storlek större.

Som en liten parentes kan jag tala om att Theodore numera har börjat vinka och klappa händerna. Inte på beställning så klart.

5 kommentarer:

Cissi sa...

Vilken snygg jacka!

Caroline sa...

Jätte-fina kläder! Och liten kille! Härligt med nya kläder!
kram

Jennie sa...

Väldigt fina kläder som passar honom!

Eleonor sa...

Limit tror jag den heter. jackan ser jättefin ut!

Thepas sa...

Just det! Så hette den.