30 april 2010

Göttäta!

Jag har börjat tänka lite på vad jag äter igen och det känns bra. Det är andra veckan utan att jag ätit godis och annat onödigt varje dag. Det är jag nöjd med. Idag är dock inget bra exempel. Visserligen gick jag till jobbet (50 minuter) och var helt genomsvettig när jag kom fram, men efter det har dagen gått i snaskandets tecken. Och värre blir det.

Eftersom det var praktikant-Chris sista dag idag var vi ute på gemensam lunch som han bestämde. Det blev burrito på Tranquilo och det var hur gott som helst. Och så kaka till kaffet.

Eftersom det var praktikant-Chris sista dag idag bjöd han på fredagsfika. Det blev en Magnum och två kanelbullar. Och en öl.

Och alldeles snart ska jag möta min familj plus Stefan och Josefin för att äta vedugnsbakad pizza på Cyrano.

Vi glömmer kalorierna idag va? För det är ju imorgon jag har min göttäta-dag. Det är ju imorgon jag har sett fram emot hela veckan. Det är ju imorgon jag ska få äta polkagrischoklad, ugnsbakade chips och glass. Och dricka läsk. Så är det ju. Det ändras inte bara för att jag idag råkade bli tvungen (hehe) att festa till det lite. Så är det ju.

Ju.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Även den längsta resa börjar med ett första litet steg... brukar jag tänka ibland.

Och ibland tänker jag inte alls. Då går det ibland ännu bättre.

Annars kan man bli påkörd. Och ha barn på sjukhus. Då tänker man massor men inte på mat.

Kram och det lät faktisktsomen bra dag idag, trevligt o gott att äta- även för den som inte har ngn aptit

Jennie sa...

Ja, dessa kalorier, de gömmer sig överallt och sätter sig så förargligt kring midja, lår och rumpa! Varför liksom? Kan de inte skaffa sig ett liv och sätta sig någonstans där det är trevligt och roligt;) hihi...

Lät som en bra dag i alla fall
Kram

Knit-Marie sa...

Polkagrischoklad??????