10 mars 2010

Inlägg 950

Alltså. Jag förstår inte. Jag är så otroligt trött nuförtiden och jag förstår inte varför. Theodore sover alldeles fantastiskt bra och jag tror att jag också sover bra om natten. Jag trodde dessutom att man skulle bli pigg av att träna och röra på sig. Jag är precis lika trött som jag var när jag började jobba igen för någon månad sedan.

Helt ärligt, jag är i regel för trött för att blogga, sticka, se på tv eller umgås med min man. Jag kommer hem från jobbet och är håglös och helt och fullkomligt utmattad. Jag vill ju leka med Theodore och diskutera dagen som gått med mannen. Jag vill orka se Medium klockan tio. Och sticka lite under tiden. Men jag orkar inte! Jag somnar i soffan eller går helt enkelt och lägger mig halv nio-nio. Sedan sover jag till halv sex respektive halv åtta.

Vad är felet? Sover jag för mycket? Äter jag för dåligt? Jag lutar lite åt det senare. Det har blivit väldigt mycket skräpmat de senaste veckorna. Kanske har jag näringsbrist? Kanske kan kroppen inte leva på fett och socker alena?

Jag vet inte. Jag är för trött för att tänka. Jag ska se på mitt inspelade avsnitt av Medium sen är det raka vägen i säng. Godnatt!

4 kommentarer:

Jenka sa...

Jag upplevde det också som att jag blev mycket tröttare när jag började träna förut. Det är väl egentligen inte så konstigt kan man tycka eftersom man rör på sig mer. :D Men det kanske är en kombination av flera saker som gör att du blir trött?

Anette sa...

Jag är också jättetrött nästan jämt... speciellt eftermiddagarna är som i koma oftast. Jag har börjat lägga mig tidigare än jag gjorde förut, oftast innan 22.00. Funderar på om det kan bero på årstiden.. Jag käkar rosenrot som ska vara uppigande, men tycker inte det hjälper ett smack. Det är läggdags här med nu....gäsp.

Knit-Marie sa...

Kanske dags att ta ett litet Hb hos vårdcentralen???

Anonym sa...

Jag har börjat käka d-vitamintillskott. Egentligen är jag anti tillskott och för varierad mat, men har förstått att så gott som alla i Sverige har brist på D-vitamin under vinterhalvåret, och att en del av trötthet, orkeslöshet och infektionskänslighet kan bero på det. Tydligen finns det inga kända risker med att råka få i sig lite för mycket heller så... jag tar de där tabletterna varje dag och lite lite piggare har jag nog blivit.

Ta hand om dig, och förlåt min långa kommentar
LA