15 februari 2010

Träningsdags

Idag har jag äntligen varit på gym-introduktion på Kristinedal. Programmet och maskinerna fungerade ungefär likadant som på friskis så det känns bra. Jag är superpeppad och faktiskt inte så svag som jag trodde. Jag har ju gått omkring och känt mig orkeslös och svag i ungefär ett år nu men det satt nog mer i huvudet än i musklerna - för nu när jag testat dem lite så känns det bättre. Det har jag upplevt förut, att jag trott att jag var svagare än jag var för att jag inte vågat testa att ta i lite.

Dock är det helt tydligt att magmuslerna inte är i närheten av så starka som de var innan graviditeten. Det blir jobbig att fixa.

Hur som helst. Lagom till gym-introt har jag gått och blivit förkyld. Huvudet känns som en betongklump och gym-premiären får nog vänta lite till.

3 kommentarer:

Jenky sa...

Roligt att du börjat träna igen! Hejja! Det borde jag också göra, så snart snön har försvunnit så jag kan ta mig till gymmet ( alltid är det nåt ). :D

Anette sa...

Lycka till med träningen när du blir frisk! Styrketräning är kul!

Lady Thirty sa...

det är ganska märkligt det där med träning, just att när man väl har bestämt sig att NU ,då kommer nåt som drar en tillbaka...
ha det gott!