13 februari 2010

Man ska inte ropa hej. Eller hallå eller tjena.

Jo, jag sa ju att lilla pojken Sharp allt som oftast är glad, och det är sant. Förutom idag. Hela natten och hela dagen har det varit gråt och gnäll med inslag av glada miner här och var. Någonting är lite ur gängorna och jag vet inte om det är lite krasslighet, nya tänder, utvecklingssprång eller bara en tillfällig svacka. Sömnen är väldigt orolig och han har inte sovit ordentligt varken på dagen eller natten. Tålamodet är superkort, hos Theodore alltså.

Det var några veckor sedan vi hade det jobbigt med sömnen och vi vande oss vid god nattsömn snabbare än jag trodde för det var jobbigt att få sova så lite inatt. Dessutom är både jag och mannen lite krassliga och hängiga så det blev bara en kort utflykt till indiern tvärs över gatan idag. Vi stannade inomhus och fejade i hemmet stället. Det är hyfsat städat nu, förutom golven - och mina duktiga pojkar hjälptes åt att fixa kabellister i vardagsrummet.


Mina Tradera-auktioner gick ut idag, och förutsatt att jag beräknat frakten hyfsat rätt kan jag casha in över 900 kronor! Jag är väldigt nöjd med mitt initiativ.

1 kommentar:

Knit-Marie sa...

Städar hos dottern gör Klara..hon käkar upp alla dammtussar...hihihi
Vilken supergullig tofs Theo har fått!