25 januari 2010

När katten är borta

Det räcker att man går till jobbet ett par timmar så är det party hemma. För en liten kille i alla fall. Theodore lekte så oskyldigt hemma hos Alma och såg plötsligt mycket hemlighetsfull ut. Tyst. Med stängd mun. Mycket misstänksamt. Och mycket riktigt, han hade fått tag i sin första godis och satt förnöjt och sög på en polkagriskaramell!! Den åkte självklart ut fortare än kvickt eftersom en karamell inte bara är sprängfylld av socker utan även en läskig kvävningsrisk. Theodore var dock oförstående om uppståndelsen och ville nog helst ha tillbaka den där godbiten.

Nu är det Medium på tv och jag har just pratat med min bästa Jenny i telefonen. Det var verkligen välbehövt och jag kommer nog sova gott inatt.

På tal om att sova gott: Theodore sov hela natten inatt! Heja!

4 kommentarer:

Linda sa...

Hehe, ja första gången smaken av godis sprider sig i truten är nog fantastisk. Tur att du upptäckte honom, så lillkillen får chans att äta fler godisar i framtiden. Godis är gott, men det är fan inte to die for ;-)

Eleonor sa...

läskigt att de får tag på farliga saker!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

disa sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情