11 januari 2010

Bedhårande

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Det var ett år sedan sist och mitt hår är ett riktigt påskris. Fråga mig inte varför det har gått så lång tid, jag har haft tid och möjlighet. Vad jag däremot inte haft är en frisör eftersom min och mannens gemensamma favorit slutat på salongen utan att berätta var hon tog vägen. Menå! Orka hitta en ny och bli besviken gång på gång innan en ny favorit dyker upp. Nu har jag i alla fall bitit i det sura äpplet och bokat en tid. På Salong Unik. Hoppas den är bra för den ligger supernära jobbet och det är praktiskt.

Någon annan som egentligen behöver en putsning med saxen är Theodore. Hans hår är helt utom all kontroll och hänger ner i ögon och över öron. Det kommer dock inte hända att någon kommer i närheten av hans lilla huvud med en sax förrän han är minst ett. Jag älskar min lilla bebis och hans lejonman! Jag menar... om vi klippte honom skulle vi ju inte kunna göra så här:

Det ser kanske inte mycket ut för världen, en pufflugg, men ur en annan vinkel...

... värsta snygga inbakade flätan!

Snyggt som attan är det men det är inte lätt att fläta en nyfiken liten bebis. Då är det lättare att göra så här:

Minst lika bedårande! Och minst lika praktiskt vid matstunderna om man inte vill sätta bebisen i baljan och tvätta mat ur håret direkt efteråt.

2 kommentarer:

Eleonor sa...

snyggofläta! Skrattar mysigt åt att det är pojken i skaran som börjar med flätor och tofsar :)
Jag skall också få tummen ur och boka en klipptid, har gått på luggen med saxen själv en gång (blev inte så bra) och nu är den för lång igen... Får kanske börja fläta/sätta upp i tofs jag också...

Heldri sa...

ursöt!