17 november 2009

Vaccinationsrapport


Det har nu gått ungefär 16,5 timmar sedan Theodore fick sin vaccinationsspruta.

Natten var lite sådär men det brukar de ju vara och det var inte mycket värre än vanligt. Han hade lite svårt att komma till ro till en början och vaknade några gånger tidigt på kvällen. Sedan sov han ganska gott fram till 04, då han vaknade pigg som en mört och inte ville sova alls. Som igår natt med andra ord. Jag lät honom ligga kvar i sin säng och prata för sig själv men efter en halvtimme gav jag upp och lät honom amma lite. Det hjälpte ju igår natt.

Inte inatt. Han var fortfarande vaken och redo att leka. Det dröjde fram till fem-halv sextiden innan han somnade om i sin säng. Han sov sedan oroligt till halv åtta med många uppvakningar.

Så, en ganska strulig natt alltså men jag tror inte att det har med vaccinet att göra. Sist han vaccinerades sov ingen i familjen en blund på hela natten.

Annars har Theodore en aning feber, 37,9, men är inte särskilt påverkad av det. Inget extra gnäll och han åt upp hela sin grötportion till frukost.

Han är också lite lös i magen men verkar inte ha ont i benet alls och har inte behövt någon smärtstillande eller febernedsättande.

Nu ligger han bredvid sitt gym (som är ihopsatt igen) och leker. Snart är det dags att sova förmiddag.

Jag återkommer med fler rapporteringar under dagen.

2 kommentarer:

ele sa...

skönt att han inte verkar reagera på sprutan

Thepas sa...

Ja, eller han har ju lite feber och så... men inte så jättefarligt. Mest sömnen som strular - som vanligt.