04 september 2009

Fredagsmys!

Det är fredag eftermiddag och jag och Theolainen hänger i vardagsrummet. Jag fikar kakor och juice medan lilleman leker. Regnet piskar mot fönstret och vi är så tillfreds! Kan det kanske bero på att vi sov 12 timmar inatt? 12! Efter det sov Theo middag i två timmar. Jag visste nästan inte vad jag skulle göra med all tid, men True Blood-maraton med korsstygnsbroderi i nävarna vann. Jag älskar True Blood och korsstygn.

Mannen är på tåget hem efter att ha hämtat lilla stora Edward i skolan (!) i Stockholm. De kommer hem vid halv nio eller så. Imorgon kommer svärisarna och hälsar på. Då kanske jag kan få lite städning gjord. Det blir bra.

I onsdags var vi på bvc för den andra vaccinationsomgången. Theodore var så duktig och skrattade (!) vid första sprutan och var bara lite ledsen vid den andra. Han hade gått upp staigt i vikt, vilket vi räknat med men inte växt nämnvärt på längden. Det är så det blir ibland. Nu väger han i alla fall 7470 gram. Tungviktarn!

I torsdags var en seg dag för oss alla då Theodore fick feber till följd av sprutorna. Hela natten och hela dagen var han febrig och ledsen och ville inte leka eller sova. Så då fick inte vi sova heller. Däremot låg han och myste hos mig i min famn som han inte har gjort sedan han var en nyföding. Mys!

Och förresten såg jag Carolina Gynning i Nordstan. Hon var pytteliten. Verkligen mycket mindre och smalare än hon ser ut på tv.

2 kommentarer:

ele sa...

skratta när han fick sprutan! :) Kina skrek som en stucken gris...

ele sa...

hm... Lina skall det ju vara så klart