07 augusti 2009

Natthackning

Jag måste hacka tyst på tangenterna för jag har världens sötaste bebis sovandes en meter härifrån. Jag vill verkligen inte att han vaknar för jag är ensam hemma och har ingen lust att gå igenom kvällens nattning igen. Idag fick vi natta honom i badrummet med duschen på för att han blir lugn av ljudet. Jaja, fungerar det så fungerar det.

Mannen är ute på stan med gästerna och dricker öl. Jag sitter hemma och vaktar bebis. Ibland faller lotten så. Förra gången var det jag som var på Morrissey och den äkte maken som var Theo-ansvarig.

Vi kan låtsas att jag tycker att det är helt ok att vara den som blir lämnad hemma. Ibland känns det himla tråkigt fast man vet att det är rätt. Det är viktigt att komma ut med sina vänner och det är viktigt att komma ut på egen hand. Så säger alla viktigpettrar. Men det betyder inte att det är roligt.

Anyways. Jag borde sova egentligen eftersom jag inte har en aning om vad för slags nattsömn lilleman planerar. Dessutom räknar jag med att han kommer att vakna när gänget stövlar in senare. När det nu blir. (inte alls bitter)

Istället för att sova spelar jag Bejeweled på Facebook. Mycket givande.

1 kommentar:

ele sa...

Jag tänkte överge man och barn en hel eftermiddag så de får klara sig själva, inte för att jag skall ut på galej, utan till jobbet :)