28 maj 2009

Bebis bebis bebis bebis bebis ... bebis bebis bebis ... bebis

Ja, det är tur för mig att det finns söta människor som fortfarane ids läsa min blogg trots att jag numera bara skriver trivialiteter om min bebis. Det förvånar mig inte att läsarantalet har minskat lite, men det gör ingenting. Bloggen kommer alltid att handla om det som pågår i mitt liv. Jag har flest läsare när jag skriver om stickning och det blir inte så mycket av den varan längre ... nu återstår ca 39 läsare i snitt per dag. Innan Theo var det ungefär 45. Men, det gör ingenting, bloggen finns ju ändå till av två huvudanledningar: som en slags dagbok för mig och ett sätt för mina nära och kära att få en inblick i mitt liv. Andra som läser är rolig bonus.

Jag blev lite peppad att fortsätta skriva babbel om Theodore av söta Linda som inte verkar kunna få nog av bebisbloggande.

Alltså:

Idag var första gången Theodore tyckte om att bada. Innan har han varit accepterande men skeptisk till hela den här badbalje-grejen, men idag skrattade han och sprattlade förnöjsamt med benen. Det var så mysigt att jag till och med fick doppa håret utan protester! Eftersom man har olja i badvattnet fick vi tvätta hans hår med baby-tvål efteråt. Annars hade det sett ut som om han haft pomada i håret. Här ska ni få se en bild på hur superlockig han blir när håret är blött. Det syns inte så jättebra på bild av någon anledning men det är verkligen afro-lockigt. Sötisen.Jag vill också gärna visa lite bilder på Theo och hans favoritkompis - blomman. Det är en enkel liten tygblomma som man fick med i goodie bagen från bb. Vi tycker att den är rätt gräslig men Theodore älskar den. Nästan lika mycket som den fina sängmobilen. Han pratar med sin blomma jättemycket, både glada leenden och allvarliga samtal.


5 kommentarer:

Linda sa...

Hihi, vilken krulltott! Mm, jag älskar bebisbloggande! Vem kan motstå att se bilder och få läsa om en sådan lite sötis? :)

Heldri sa...

Så härligt närvarande han ser ut på den sista bilden. Precis som om han tittar alla bloggläsare rätt in i själen :)

TruckerElin sa...

Jag är stickare men gillar också bebisprat o bilder, kanske för att min egen inte är så stor än (2 år).. Man blir lite nostalgisk när man ser bilderna på lille Theo, många gånger längtar jag tillbaka till den där tiden. :) Den där lilla tygblomman hade min son också långa diskutioner med ibland. :-)

Mrs M (BabyM) sa...

Såå söt! Den där blomman verkar vara poppis hos bebisar.. varför jag aldrig fick den där goodiebagen undrar jag fortfarande. Förbannade griniga sköterska som tog emot oss på BB!

Eleonor sa...

Lina är också helkrullig i håret är hon är nybadad, tänkte testa att se hur det blir om det får torka utan att jag borstar det.