15 april 2009

Utflyktsdag

Idag har vi varit iväg på massor av äventyr. Vi behövde handla och tog en tripp till ICA MAXI i Angered. På hemvägen kom vi på att vi hade ett ärende på centralstationen och åkte den extra hållplatsen dit. När vi ändå var i stan kom maken på den strålane idén att vi ju kunde besöka mitt jobb och visa upp pojken. Jag var lite skeptisk eftersom vi hade varit ute så länge redan, pojken snart behövde äta och för att jag inte ringt innan. Dessutom är jag fortfarande lite orolig över smittorisken. Jag blev dock övertalad och vi åkte upp på kontoret. Kollegorna blev jätteglada och vi fikade en stund innan vi åkte hem. Det var en lång och trevlig utflykt och pojken var jätteduktig hela tiden.

Nu skulle vi ju förresten haft Edward här, men han blev tyvärr sjuk så han kunde inte komma. Det känns jättetråkigt men är ingenting vi kan göra någonting åt. Vi hoppas att han kan komma nästa vecka istället.

Vi hade ju köpt biljetter för att hämta och lämna pojken och dem kan vi inte använda eller boka om. Som tur är vill min mamma komma hit och då kan hon ju åtminstone använda en av dem. Det ska bli jättemysigt att mamma kommer hit. Det är ju trots allt lite speciellt för en dotter att visa upp sin bebis för sin mamma.

1 kommentar:

Knit-Marie sa...

Här är det projekt "vänja Klara vid mormor och morfar". Hon skriker hejdlöst när vi har henne...och nej, vi nyper henne INTE!
Läskigt hur snart hon lärde sig se skillnad på folk.
Hoppas Theos mormor har bättre tur!