07 februari 2009

Vecka 33

Ja, så har vi 7 veckor kvar till beräknad förlossning. Det betyder alltså att vi nu är inne i den nionde graviditetsmånaden. Jävligt lång nionde månad, men så funkar det iaf.

Jag har börjat gå upp i vikt i lite snabbare takt och jag tycker att det känns som att magen är helt gigantisk men det verkar inte andra tycka. De flesta kommenterar att den är liten. Jaja, det spelar ingen roll, så länge bebisen mår bra får huset vara hur stort eller litet det vill.

Hur som helst. idag/ikväll är jag gräsänka och planerar att inte göra så mycket alls. WoW:a lite förmodligen (är lvl 37 nu, snart 40!), kolla lite på tv om det går nåt bra, kanske sticka lite på Edwards mössa om lusten faller på. Förmodligen inte städa alls. Någon måtta får det faktiskt vara för jag städade köket i vad som kändes som en timme igår. Det blev fint. Mannen byggde ihop den sista bebismöbeln, en liten bokhylla där vi tänkte ha diverse bebissaker. Vad vet jag inte. Vad har en bebis?

2 kommentarer:

Linda sa...

Dom har söta saker som de får i present av alla era vänner som födelsegåva! :D

Anette sa...

Hej!
Elin har ännu inte fått vattkopporna, men det borde ske snart. Inkubationstiden är 10-20 dagar och nu har det gått ca 12 dagar sen hon utsattes för Maracus smitta. Så vi får väl se om hon är mottaglig eller inte...det lär visa sig. På ett sätt vore det bra om hon fick det nu så är det avklarat, man kan ju bli rejält sjuk om man får det som vuxen.