23 februari 2009

På repeat

Jag kan kopiera mina inlägg och spara min tangentbordsenergi till andra saker. Det är nämligen samma visa varje dag. Jag är trött. Jag vill sova. Det är alldeles för mycket att jobba 75 % nu. Även om det bara är 5 dagar kvar. Jag börjar rent av känna lite panik över att jobba 50 % i 15 dagar. Då måste jag ju ändå gå upp och vara här från 9. Fortfarande sovpanik på kvällen. Och så har jag snart slut på Lergigan också... så jag måste ringa läkaren för att få mer. Annars blir det sannerligen inte mycket sömn av. Nu måste jag nog börja ta panodil till natten också (och förmodligen lite på dagen också) för nu gör bäcken och rygg och höfter mer ont än förut och det börjar bli lite mer än besvärande.

Bara en massa jäkla gnäll och inget WoW:ande i helgen. Dock stickade jag bakstycke och ett och ett halvt framstycke på en bebiskofta i Eskimo. Den blir randig och söt. Dessutom lyssnade jag äntligen på fin musik. Vi har varit utan fungerande musiksystem sedan flytten men nu fick vi nog och gjorde en provisorisk lösning (som innefattar massor av saker på fel ställen och tusen meter sladd. Jag har bara lite panik.). Mest lyssnade jag på nya Mozz på lagom hög sjunga-med-volym. Det var kärlek.

För att ni inte ska börja avsky mig alldeles för att jag är ett klagomonster bjuder jag på bilder av en färdigstickad sak och en påbörjad likadan. Tänka sig! Den här Laminarian var min första ever sjal och den var rolig! Dock stickade jag den lilla versionen och den blev verkligen jätteliten.Laminaria 1 i ljusblått Baby og Hosegarn från Løve Garn, stickad med rundsticka nummer 3,5.


Jag har påbörjat en större i förhoppningen att jag kommer att orka hela vägen.


Laminaria 2 i mörkbrunt Titan Wool Merinos Extra på rundsticka nummer 6.


----------------------------------------------

4,5 dagar kvar att jobba 75%.
15 dagar kvar att jobba 50%.
38 dagar kvar till beräknad födsel.

2 kommentarer:

Anette sa...

Min WoW Trial är borta. Hade problem med datorn, fick in trojaner som gjorde att jag inte kunde uppdatera datorn (Windows Update, Messenger m.m.) så Johnny meckade lite med den och sen hade jag helt plötsligt inget WoW installerat längre på datorn. Får se om jag kan köra in en trial igen, isåfall får jag väl prova att springa som en galning om nu min figur är kvar. Men det är hela tiden på en väg jag blivit attackerad...så det tipset att hålla sig till vägarna vet jag inte om det funkar. Vampyren hade en level 5 eller 8 (minns inte vilken). Själv har jag ju bara 1 !!

ClaraSofia sa...

Snyggt! Hur liten blev den lilla sjalen egentligen? Jag stickade den stora på stickor nr 5 och den är stooooor, så då kanske en liten på stickor nr5 kan vara lagom tänker jag. Så jag frågar dig, hur liten blev den lilla sjalen med rätt stickstorlek?