18 mars 2008

Stress!

Eek! Idag har jag knappt hunnit andas på jobbet, massor att göra och inte ens tid för lunchrast. Jobbigt men uppfriskande. Faktum är att jag inte haft så roligt på jobbet på länge! Jag hade något vettigt att göra! Och jag fick äntligen känna att jag är bra på något. Jag tänker samla positiva saker på hög idag.

  • Igår fick äntligen träffa en vårdpersonal som förstod precis hur man ska hantera mig. Jag känner mig så mycket tryggare och starkare nu.
  • Jag fick äääntligen någonting att göra på jobbet idag. Och det var roligt.
  • Jag kaaaanske har hittat en öppning som gör veckans skoluppgift lite mindre ångestladdad. (Vad håller jag egenligen på med? Går i skolan och jobbar heltid och blir sambo och extramamma - allt på en gång. Inte konstigt att jag känner mig överväldigad)
  • Idag ska jag simma igen. Det blev ju inget i fredags eftersom vi såg på ett alldeles underbart hus vi inte ska köpa. Än.
  • Jag stickar en helt vanlig slätstickad socka från tån upp. Det var hundra år sedan.
Det finns mer men nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Jag ska skicka en tidning på tryck.

----------------------------


Att göra:

Måndag: Cellprovtagning (rys!), diska.

Tisdag: Läs kursliteratur och strukturera uppgiften, gör målgruppsanalys och kommunikativa mål för målgrupp 1, fundera på annonsplacering, skissa på annons, packa badkläder.

Onsdag: Laga mat, gör målgruppsanalys och kommunikativa mål för målgrupp 2, fundera på annonsplacering, skissa på annons, hämta ut biljetter, packa badkläder, fixa Hemlispaket, tvätta, följ upp Tradera-vinnare.

Torsdag: Simma, skriva klart uppgiften och publicera.

Fredag: Tåg till Köping (8.02), hämta möbler i Västerås som ska till Munktorp.

Lördag: Flyttpacka och -städa

Söndag: Kalas hos mamma, lämna Edward.

1 kommentar:

Jenka sa...

tänk när ni bor i hus! vad härligt det skulle vara att komma och hälsa på och bli bjuden på t ex nybakade bullar och kaffe. och sitta på er altan eller nåt i den stilen. fast först måste ni rensa huset från alla eventuella spöken!