11 mars 2008

Sovdags

Puh! Jag är helt klart alldeles för trött för att ens tänka på att diska. Jag har jobbat hela dagen, åkt direkt till ICA Maxi (som förövrigt är vårt val av handlingsställe nu), storhandlat, burit hem på olika spårvagnar, lagat mat (blodpudding med råkost och lingon), plockat in matvaror (inklusive delning av stort köttfärspaket i fyra mindre delar), pratat med mamma och svärmor i telefon och köpt tågbiljetter. Jag är trött. Jag orkar inte diska. Jag ska sova.

Godnatt mina små hjärtlingar.

------------------------------

Att göra:

Måndag: Posta Tradera-vinster, ladda kamerabatteri, bädda rent i ny säng och flytta möbler i sovrummet, maila nya Tradera-vinnare, researcha om kaffe, researcha om Paolo Roberto, researcha om säljtexter för böcker, researcha om italiensk kaffekultur, köpa lunch, boka tvättid.

Tisdag: Köpa det där andra jag behövde till Hemlis-paketet, handla, börja skriva på outline för kaffeuppgiften, boka tågbiljetter.

Onsdag: Packa badkläder, simma, vika tvätt, diska.

Torsdag: Skriva klart kaffeuppgift och publicera, packa simkläder.

Fredag: Simma, mysa hemma (kanske själv om mannen måste plusjobba).

Lördag: Dammsuga, torka golv, damma, städa badrummet och köket, sätta var sak på sin plats, se F1-kval, ha pyjamas hela dagen, läsa igenom nästa veckas skoluppgift, sticka.

Söndag: Mysa och vila hela dagen, äta god middag, kanske baka bröd, se F1-loppet, läsa litteratur inför nästa veckas skoluppgift, sticka.

2 kommentarer:

isabelle sa...

oj, imponerande att göra en veckolista och sen verkligen pricka av allt som står på den, dag för dag. för mig hade det varit massa mörka bokstäver kvar, jag är sämst på att hålla mig till planer :)

Jenka sa...

vilket ica maxi? vart då? va? va?