28 oktober 2007

Ok då. Ingen mössbild den här helgen.

Jag är dålig på att hålla mina bildlöften märker jag. Må så vara. Jag tror att jag väntar med att fota mössan tills de fingerlösa vantarna är färdiga, så ni får se hela setet.

Helgen har i alla fall varit fin... och ond. På fredagskvällen blev jag överraskad av min älskling som hade köpt en massa goda ostar som vi åt efter en tomatsoppemiddag under nya filten i soffan. Mysigt! På lördagen åt vi amerikans brunch, köpte lekkläder till Edward och såg Laakso på Sticky Fingers. Det var en fin dag och kvällen var så rolig!! Eftersom jag inte festat på ungefär hundra år blev jag så klart alldeles för full och stod längst fram och skrek med i alla texter men det är så det ska vara. Jag lyckades dessvärre trampa snett med foten samtidigt som en fellow konsertbesökare trampade på samma fot. Aj. Den gick inte att stödja på alls och min älskling slängde in mig i en taxi och vi var hemma på två röda. Det var så det kändes i alla fall. Natten var mysig och vi sov bra. Morgonen var inte så bra, när bakfyllehuvudvärken lagt sig växte en magkatarr-attack fram. Större än jag någonsin upplevt förr. Det var verkligen inte roligt men efter ett par timmar av lidande och en Omeprazol lyckades jag somna om.

Jag har varit väldigt ynkig med trasig fot och mage, men har man världens finaste blivande man bredvid sig är det inte så illa i alla fall. Nu sitter han på tåget och jag kan knappt vänta tills det blir helg igen!

1 kommentar:

Monica Hansen sa...

Stackars foten!