02 oktober 2007

Alla som har dålig karaktär räcker upp en hand!

*viftar med båda händerna*

Idag skulle jag träna och handla och diska. Jag kommer få leva med att bara ha handlat idag och det lyckades jag med för att jag var absolut tvungen. Jag hade ingen tandkräm kvar och behövde matlådor till jobbet. Men träningen blev inte av - istället snattrade jag med mannen i telefon. Jag kom till och med till porten på F&S och där stod jag och snattrade innan jag helt enkelt blev sen och fick vända och åka hem.

Och nu när jag packat upp maten ser jag att jag missat att ta med mig tandkrämen jag köpt. Suck.

Jag är en fucking Fuck Up. Och jag har varken karaktär eller skarpsynthet.

3 kommentarer:

Dödergök sa...

Jag har ju hundar, det hjälper karaktären nåt så otroligt. För dom måste ju gå ut och då måste jag också göra det och då kan man lika gärna gå några kilometer när man ändå är ute och så vips har man varit ute och gått i 1 1/2 timme utan att man visste om det! Men det är inte så lockande när det är mörkt och det regnar förstås....då kanske ett gym vore trevligare.

Monica H sa...

Sluta träna och få mer tid till stickning:)

Knit-Marie sa...

Lider av en liknande åkomma. Läs om den på min blog, augusti 2007: "The art of avoidance tror jag inlägget heter. Just nu undviker jag att städa, fast jag ska ha nattgäster på fredag, huset ser ut som en tipp och jag inte har tid att städa imorgon.Trallala det går nog bra...mycket roligare att läsa bloggar och sticka.