28 augusti 2007

Ja, gult blir det.

Jag älskar hösten. Ja, alltså den där skönlitterära romantiska som inte existerar i Göteborg. Den där där man går hand i hand i ett färgsprakande Slottskogen inburrad i en fluffig (men ostickig och absolut inte fuktig) halsduk. Den där där luften är krispig men inte bitande eller ruggig. Nu när den här makalösa hösten inte finns i min stad måste jag skapa så mycket höstentusiasm jag kan med de medel jag har. Så nu har jag skrapat fram lite gult garn som till hösten ska bli en basker, en scarf, ett par fingervantar, ett par tumvantar och så kanske ett par sockor om det räcker. Så här hade jag tänkt mig:

Baskern i lingul Drops Alpaca. Scarfen i senapsgul Drops Vienna. Fingervantar i senapsgul Jasmine från Kinna Textil. Tumvantar (dam-anpassade Manly Mits blir det, de känns så himla sköna och blir så himla fina) i senapsgul och mörk senapsgul Drops Karisma. Sockarna får vi se med... beror på vad som blir över.


Det blir en strålande liten färgkoordinerad accessoar-outfit att njuta av när de göteborgska vindarna snålblåser vassa vattendroppar om ett par månader. Dessutom blir det sagolikt vackert till min svarta skinnjacka och det mörkbruna håret.

3 kommentarer:

ClaraSofia sa...

Haha, känner igen mig precis i din beskrivning av höstdrömmar kombinerat med Göteborgsväder.
Senapsgult låter som ett bra sätt att tackla det på. Själv satsar jag på olivgrönt.

Monica H sa...

Manly Mits låter spännande... var hittar man mönstret? Nu är min mössa inne i bloggen, vassego:)

Dödergök sa...

Gult är min nya favoritfärg, kanske bode satsa på en solgul höstutstyrsel jag med, fast jag inte bor i Göteborg. :)